Назад  |   Начало  »   »  Медия  »  Технологии и развитие  »  Разработчик на онлайн игри Pragmatic games

Разработчик на онлайн игри Pragmatic games

Разработчик на онлайн игри Pragmatic games

Pragmatic Play Company – е малтийско студио, създадено повече от десет години преди, през 2007 година. Централният офис на фирмата се намира в Малта. Портфолиото на казино игри от pragmatic съдържа повече от 100 игри за онлайн сайтове и около 80 приложения за мобилни платформи. Студио игрите се прехвърлят на 18 езика и са достъпни в 78 страни по света.
Основната посока на компанията е да се създадат слот машини от различни теми, използвайки съвременни технологии. Игрите съдържат различни бонуси и се характеризират с обработен графичен компонент, което прави слотовете конкурентни.

Асортимент от оферти

Студио Pragmatic games е специализирана в разработването на класически слотове от различни теми, които лесно се интегрират в онлайн платформи. Списъкът на изреченията се попълва в по-голямата част слот машини с пет барабана. Този тип слотове ви позволява да приложите голям брой възможности за награди по време на основната игра и допълнителни функции – фриспинове и бонус игри.
Производителят няма теми които предпочита повече от други. Създават се слот машини, за да попълнят всички жанрови посоки и да отговарят на потребителските предпочитания. Портфолиото на компанията непрекъснато се обновява с нови слот машини с уникални бонус решения. Класическите функции на наградите Pragmatic games се опитват да влязат в сюжет компонент на играта, придружаващи характерните визуални ефекти. Именно тази функция привлича нови играчи, които са израснали на видео игри. Опитни потребители харесват удобен интерфейс и изобилие от наградните способности на слотове.

Популярни слот машини от Pragmatic games

От стотици различни слотове има няколко, причиняващи специален интерес на потребителите. Сред тях отбелязваме:
• Bingo Slot;
• 7 Monkeys;
• Fruit Slot;
• Queen of Atlantis;
• Bee Land.
Bingo Slot е слот с 25 линии за изплащане. Играта включва "див" символ, разпръскване и бонус образ. Скатер активира 7, 20 и 50 фриспинове, ако се появява в три, четири и пет клетки на игралното поле, съответно. Бонус символи, изпадащи се в три клетки на активните линии на плащанията, гарантират незабавни награди.
7 Monkeys - слот машина по темата на света на животните с пет барабани и седем линии за изплащане. Характеристиката на играта е това че символи, включително "диви", изоставят блокове, разположени в три клетки на барабана подред. Такава опция увеличава вероятността от комбинации. Скатните комбинации се активират от 50 до 150 фриспина с допълнителни мултипликатори до X3.
Fruit Slot е слот с пет барабани и 25 платени линии. Картинките в машината са направени в необичайни за игри с такава тематика по начин - под формата на символи, нарисувани от молив. На екрана, в допълнение към обикновените герои, се появяват "диви" символи и бонус. За комбинации от символите, можете да спечелите до 30 фриспина.
Bee Land е слот с пет барабана и с 20 наградени линии. Играта включва "дивия" символ и бонус. Бонус изображенията активират играта за наградата.
Като вече разбрахте, Pragmatic games предлага голямо разнообразие на тематика на слот машините. Розработчикът предоставя като класическите слотове с плодове, така и най-новите на популярна тематика. Всички слотове от Pragmatic games са достъпни за завъртане безплатно. Трябва само при избора на играта да посочите демо режима.

Рекламна статия, съдържание от Pragmatic Games

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 4845

Препоръчани продукти

Коментари за Разработчик на онлайн игри Pragmatic games