Назад  |   Начало  »  За нас  »  Екип и партньори  »  Банко Пиронков

Банко Пиронков

Банко Пиронков

Банко Пиронков е строителен инженер по промишлено и гражданско строителство, профил „конструкции". След завършване на висшето си образование специализира и основно се занимава с проектиране, производство и монтаж на метални екстериорни и интериорни конструкции и изделия. В своя над 25-годишен стаж има проектирани десетки уникални обекти и изделия, които винаги е свързвал с хората и тяхното най-благоприятно място за живот и работа.
Интересът му към знанията от Изтока започва в края на миналия век. Завършва през 1999 г. пълния курс по Feng Shui, организиран от АСФЕН, колективен член на МАИ към ООН. От следващата година започва консултантската му дейност по Фън Шуй едновременно с публикациите в самостоятелни рубрики в списанията „БИЗНЕС СПЕКТЪР" и „ДЕВА".
От 2008 г. има магистърска степен от Факултета по алтернативна медицина (метода на Универсалната енергия) към Свободния международен университет за нетрадиционна медицина в Коломбо, Шри Ланка.
Резултат от дългогодишните му проучвания и опит в областта на Фън Шуй и особено след посещенията му в Китай, е създаването на сайта „ФЪН ШУЙ ЗА БЪЛГАРИ", с който адаптира спецификата на древното учение спрямо начина на живот, здравето и работата на българите.
Изнася лекции, провежда обучения и курсове.
Като партньор на NewAge.bg участва в подготвяне на информацията в секцията Фън Шуй и форума за Фън Шуй. С негова помощ това древно изкуство се разпространява и в България.

сайт: feng-shui.bg

e-mail: banko@feng-shui-bg.com

Рейтинг: 3.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 5607

Препоръчани продукти

Коментари за Банко Пиронков

  Подобни статии

  Али Шуган

  Али Шуган

  Али Шуган е роден през 1977 г. в град Якоруда. Шуган живее в с. Копринка, община Казанлък. Неженен. ...
  Ани Хаджиева

  Ани Хаджиева

  Ани Хаджиева е родена на 19.01.1964 г. в гр. София. Завършва педагогика, българска филология и психо...
  Жулиета Узунова

  Жулиета Узунова

  Жулиета Узунова завършва естрадния отдел на Консерваторията в София през 1984 г. и през следващите д...
  Plasico IT Superstore

  Plasico IT Superstore

  За да направим най-добрия избор при покупка на нов компютър, ние, екипът на интернет портал NewAge.b...