Назад  |   Начало  »  За нас  »  Екип и партньори  »  Ани Хаджиева

Ани Хаджиева

Ани Хаджиева

Ани Хаджиева е родена на 19.01.1964 г. в гр. София. Завършва педагогика, българска филология и психология в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, както и специалност по английски език към същия университет. Завършила е и курс по Класическа семиотика към НБУ.

Като педагог се занимава с развитие на детското мислене и събуждане на изначалното умение на детето да разчита смисъла на символите в заобикалящия го свят. Издала е семиотични карти за деца за развитието на мисленето По знака картата познай. Пише за списание Дом, деца, детска градина за начините на изграждане на мисловни стратегии при децата в предучилищна възраст. Издавала е и детски вестник Любопитко. Пише и книжки за деца.

Като психолог се занимава с разчитане символите на съня, като написва книга по темата „Сънищата – нумерология отвъд символите“, на която предстои издаване. В книгата създава Метод на нумерологичната триада, чрез който свързва символите на съня с духовния смисъл на числата и търси съдържанието на психическата енергия, вдъхновила съня. Участвала е в отворена дискусия-интервю в радио „Ком“ в две части на тема Значението на символа на съня.

Автор на статии за електронно издание Списание.то на тема алтернативна психология.

От дълги години се занимава с нумерология, като прави нумеролого-психологическа прогностика и анализи на рожденни дати, както и пораждането на определени житейски събития.

 

Статии:

Хороскопи

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 6081

Препоръчани продукти

Коментари за Ани Хаджиева

 1. .

  Здравейте,
  Интересува ме как мога да си закупя книгата "Сънищата – нумерология отвъд символите"

 2. 1.

  За съжаление книгата все още не е издадена, но се надявам в скоро време това да се случи. Онова, което все пак бих могла да направя, е да тълкувам сънища по Метода на нумерологичната триада, който подробно се коментира в книгата.

 3. 2.

  Здравейте, бих искала да знам как мога да се свържа с Ани Хаджиева и дали мога да получа персонална нумерологична прогноза или консултация, изготвена от нея ?

 4. 3.

  Ако искате да разгледам рождените ви числа и да видя каква е психологическата ви предразположеност, както и тенденциите, силни и слаби страни, може да ми дадете mail или да пишете на моя - aninum2002@yahoo.com. Възможно е в близко бъдеще да има специална възможност за това в този сайт (newage.bg), но за сега podobna кореспонденция e възможна само тук или чрез личния e-mail. На моя mail мога да отговаря и на въпроси, свързани със сънища, както и тяхната интерпретация.

  Ани Хаджиева

Подобни статии

Банко Пиронков

Банко Пиронков

Банко Пиронков е строителен инженер по промишлено и гражданско строителство, профил „конструкции". С...
Али Шуган

Али Шуган

Али Шуган е роден през 1977 г. в град Якоруда. Шуган живее в с. Копринка, община Казанлък. Неженен. ...
Жулиета Узунова

Жулиета Узунова

Жулиета Узунова завършва естрадния отдел на Консерваторията в София през 1984 г. и през следващите д...
Plasico IT Superstore

Plasico IT Superstore

За да направим най-добрия избор при покупка на нов компютър, ние, екипът на интернет портал NewAge.b...