Вата конституция

Вата конституция

Кариера на Вата

Юпитер е известен като планетата на гуруто - онзи учител, който дава най-високите познания за его, Бог и вселена. Истинският гуру може да издигне човек от незнанието до безсмъртието. Аскетизмът на Вата е естествено подходящ да вдъхнови към това рядко признание. Нейните представители стават прекрасни съветници за човешките проблеми, тъй като съчетават съчувствието с обективност. Те са родени учители по езотерика. Шампиони са по обществена дхарма и обикновено са най-добри в спазването на законите. В психологически план са склонни да бъдат най-зрели от всички типове и са подходящи за естествената си бащинска роля към света. За Вата обикновено е много трудно да бъде интимен семеен тип човек. Тъй като нейната прозорливост е съсредоточена върху, всеобщо и безпристрастно доброто, семейната роля е една от най-трудните за нея. Присъщото им безпристрастно чувство на справедливост по принцип не се нрави на близките членове на семейството и на приятелите. Вата не си позволява да има предпочитания и слабост към един или друг член на фамилията. Има вродена способност да се отрече от всичко и да заживее щастливо като монах.

Онези нейни представители, които са се преборили със своите страхове и пристрастия, са най-добрите водачи. Те естествено привличат другите хора и облекчават нещастието им. От този тип излизат най-добрите учители, философи, лектори, музиканти, пазители на закона, специалисти по международни отношения, външни министри, политически консултанти, проповедници, монаси, банкери, организатори на благотворителни мероприятия и профсъюзни ръководители, както и съветници на инвалиди, онеправдани и наркомани. Макар от Ватите да не стават динамични лидери в материалната арена, нито едно водачество няма успех без тяхната подкрепа. Те са несравними, когато трябва да се осигури стабилна подкрепа извън блясъка на сцената. Представителите на тази доша са буквално сърцето и душата на една организация.

5.0, 1 гласа
прегледи 6512

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Кариера на Вата

 1. 1.

  Не е точно така в това съм убедена,но горе долу може.

 2. 2.

  polovinata vqrno no dr ne

 3. 3.

  neshto ne otgovaria

 4. 4.

  Отговаря от части, защото никой човек не е 100 една или друга доша. Всеки има от трите типа, като един или два са преобладаващи!

 5. 5.

  Много точно описание, багодаря!

Подобни статии

Трите доши (телесни типа)

Трите доши (телесни типа)

Етер, Въздух, Огън, Вода и Земя, петте основни елемента, се проявяват в човешкото тяло като три осно...

Диагностика по очите

Диагностика по очите

Очи, които са малки и често мигащи, показват преобладаване на вата в организма. Прекалено честото ми...

Питта конституция

Питта конституция

Тези хора са средни на ръст, стройни, често с нежни кости. Гръдният кош не е толкова плосък, както п...

Петте елемента

Петте елемента

Аюрведа е дело на медитативния ум на виждащите истината - ришите. Те достигнали до прозрението, че с...