Вата конституция

Вата конституция

Кариера на Вата

Юпитер е известен като планетата на гуруто - онзи учител, който дава най-високите познания за его, Бог и вселена. Истинският гуру може да издигне човек от незнанието до безсмъртието. Аскетизмът на Вата е естествено подходящ да вдъхнови към това рядко признание. Нейните представители стават прекрасни съветници за човешките проблеми, тъй като съчетават съчувствието с обективност. Те са родени учители по езотерика. Шампиони са по обществена дхарма и обикновено са най-добри в спазването на законите. В психологически план са склонни да бъдат най-зрели от всички типове и са подходящи за естествената си бащинска роля към света. За Вата обикновено е много трудно да бъде интимен семеен тип човек. Тъй като нейната прозорливост е съсредоточена върху, всеобщо и безпристрастно доброто, семейната роля е една от най-трудните за нея. Присъщото им безпристрастно чувство на справедливост по принцип не се нрави на близките членове на семейството и на приятелите. Вата не си позволява да има предпочитания и слабост към един или друг член на фамилията. Има вродена способност да се отрече от всичко и да заживее щастливо като монах.

Онези нейни представители, които са се преборили със своите страхове и пристрастия, са най-добрите водачи. Те естествено привличат другите хора и облекчават нещастието им. От този тип излизат най-добрите учители, философи, лектори, музиканти, пазители на закона, специалисти по международни отношения, външни министри, политически консултанти, проповедници, монаси, банкери, организатори на благотворителни мероприятия и профсъюзни ръководители, както и съветници на инвалиди, онеправдани и наркомани. Макар от Ватите да не стават динамични лидери в материалната арена, нито едно водачество няма успех без тяхната подкрепа. Те са несравними, когато трябва да се осигури стабилна подкрепа извън блясъка на сцената. Представителите на тази доша са буквално сърцето и душата на една организация.

5.0, 1 гласа
прегледи 6254

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Кариера на Вата

 1. 1.

  Не е точно така в това съм убедена,но горе долу може.

 2. 2.

  polovinata vqrno no dr ne

 3. 3.

  neshto ne otgovaria

 4. 4.

  Отговаря от части, защото никой човек не е 100 една или друга доша. Всеки има от трите типа, като един или два са преобладаващи!

 5. 5.

  Много точно описание, багодаря!

Подобни статии

Природните цикли

Природните цикли

Телесните течности, подобно на времето са в постоянно движение. Между движението на тридоша и протич...

Шестте вкуса

Шестте вкуса

За възприемане на вкусовете основно значение има първоелементът Вода. Езикът трябва да бъде влажен, ...

Аюрведа терапии

Аюрведа терапии

Цел на всички терапевтични усилия в Аюрведа е да се установи равновесие между вата, питта и кафа. В ...